У Чернівецькій області минулої доби трапились дві ДТП з потерпілими

У Чернівцях внаслідок наїзду автомобіля «Renault Trafic» жінка-пішохід отримала травму ноги. Інша дорожньо-транспортна пригода трапилася в селі Колінківці – в результаті падіння з мотоцикла травмувався 47-річний місцевий житель. За цими фактами правоохоронці розпочали кримінальні провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Попередньо співробітники Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що учора, 30 травня, на вулиці Руській обласного центру, 32-річний водій автомобіля «Renault Trafic» допустив наїзд на жінку-пішохода. 65-річна чернівчанка в цей час переходили проїжджу частину дороги по пішохідному переходу. Потерпілу з травмою ноги медики доправили до лікарні. 

Цього ж вечора в селі Колінківці Чернівецького району трапилася ще одна ДТП. На місці події поліціянти відділення № 6 (м. Новоселиця) попередньо встановили, що 47-річний чоловік не впорався з керуванням мотоцикла «Suzuki» та допустив падіння з транспортного засобу.

Внаслідок вказаної дорожньо-транспортної пригоди мотоцикліст отримав травму голови та множинні садна обличчя. Чоловіка з тілесними ушкодженнями госпіталізували до медичної установи. 

За фактами аварій слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.

Реклама

Залишити коментар