На Буковині поліціянти повідомили про підозру чоловікові, який прийшов до лікарні з гранатою

За клопотанням правоохоронців суд обрав уродженцю Запоріжжя запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

25 травня, близько 18:30, 35-річний уродженець Запоріжжя зайшов до приміщення місцевої лікарні та погрожував предметом, схожим на гранату. Для з’ясування обставин на місце події одразу виїхало керівництво ГУНП в Чернівецькій області, працівники карного розшуку, слідчо-оперативна група ЧРУП, спецпризначенці, вибухотехніки, кінологи. Була проведена спеціальна поліцейська операція.

Поліціянти затримали чоловіка у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Гранату правоохоронці вилучили та направили для проведення експертиз до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України).

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у сумі понад 200 тисяч гривень.

Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар