На Буковині поліціянти встановлюють обставини двох ДТП з потерпілими

Уночі, 22 травня, в місті Чернівці внаслідок наїзду автомобіля «Ford C-Max» на пішохода, 36-річний чоловік отримав тілесні ушкодження. Ще одна автопригода за участю пішохода сталася в селі Дихтинець Вижницького району, в результаті якої травмувався 8-річний хлопчик. За вказаними фактами ДТП правоохоронці розпочали кримінальні провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в обласному центрі надійшло до поліції о 00:10. На місці події працювали співробітники Чернівецького районного управління поліції та патрульні. Поліціянти попередньо встановили, що 47-річний водій автомобіля «Ford C-Max» допустив наїзд на пішохода, який переходив дорогу за межами пішохідного переходу.

на буковині слідчі поліції встановлюють обставини двох дорожньо-транспортних пригод з потерпілими

У результаті ДТП травмованого 36-річного жителя села Чорнівка доправили до лікарні.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася цього дня у селі Дихтинець Вижницького району. Співробітники відділення № 1 (смт Путила) Вижницького районного відділу поліції, виїхавши за вказаною адресою, попередньо встановили, що 24-річна жителька села Усть-Путила, керуючи автомобілем «Volkswagen Passat» допустила наїзд на 8-річного місцевого жителя.

на буковині слідчі поліції встановлюють обставини двох дорожньо-транспортних пригод з потерпілими

В результаті наїзду малолітнього пішохода із травмами голови госпіталізували до лікарні для надання відповідної медичної допомоги.

Відомості про вказані факти ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Реклама

Залишити коментар