Звільнився заступник начальника Чернівецької ОВА Андрій Кучерявий

Андрій Кучерявий звільнився 8 травня.

Згідно з розпорядженням начальника Чернівецької ОВА, датованим 18 травня, ім’я Андрія Кучерявого було виключено зі списку осіб, підписи яких засвідчуються гербовою печаткою Чернівецької ОВА.

До слова, 30 серпня 2022 року Кабінет Міністрів схвалив призначення Андрія Кучерявого на нову посаду.

Андрій Кучерявий є генерал-майором запасу та колишнім начальником штабу — першим заступником командувача сил спеціальних операцій. У 2012 році він закінчив національний університет оборони США в місті Вашингтон. Йому 50 років.

Він розпочав свою роботу у вересні. У Чернівецькій ОВА Андрій Кучерявий відповідав за оборонні питання та координацію діяльності оборонного блоку, силових структур та цивільного захисту.

Раніше molbuk.ua повідомляв, що оклад Андрія Кучерявого становить приблизно 16 тисяч гривень. Він також отримує 18 тисяч гривень надбавки за інтенсивність праці. Є доплати за стаж роботи — майже 6000 гривень та премія в розмірі 20 тисяч гривень. Андрій Кучерявий двічі отримував соціально-побутову допомогу в розмірі 61 тисячі гривень протягом чотирьох місяців. Загалом, за час роботи в ОВА, Андрій Кучерявий заробив 283 тисячі гривень.

Наразі у Руслана Запаранюка є два заступники — Альона Атаманюк та Олександр Янков.

Фото — Чернівецька обласна військова адміністрація.

Реклама

Залишити коментар