У Бєлгородській області росія в терміновому режимі евакуює сховище ядерних боєприпасів — ГУР

У Бєлгородській області рф почалася евакуація на об’єкті Бєлгород-22, де росіяни зберігають боєзапаси для ядерного озброєння, заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

В ефірі телемарафону, коментуючи поширену в мережі інформацію про події в Бєлгородській області, зокрема про нібито евакуацію населення з регіону, Юсов сказав, що «багато чого з цього правда».

“Є навіть додаткова інформація про евакуаційні заходи. У терміновому режимі об’єкт Бєлгород-22 — це сховище ядерних боєприпасів — так само рашисти евакуюють”, — сказав Юсов.

За словами представника ГУР, є інформація, що саме на цьому об’єкті росія зберігала частину своїх боєзапасів для ядерного озброєння. Юсов також зазначив, що для евакуації такого військового об’єкта росіянам потрібно залучити «серйозну» техніку і відповідну кількість особового складу.

Коментуючи те, що відбувається в Бєлгородській області, він підкреслив, що це «внутрішній конфлікт», а українські Сили оборони займаються звільненням виключно власних земель.

Раніше губернатор Бєлгородської області в’ячеслав ґладков повідомив, що в регіоні оголосили так званий режим контртерористичної операції.

22 травня легіон Свобода Росії заявив, що разом із Російським добровольчим корпусом «повністю звільнили» населені пункти Козинка і Гора-Поділ у Бєлгородській області рф.

Реклама

Залишити коментар