На Буковині впродовж вихідних поліціянти задокументували дві ДТП з потерпілими

20 травня в селі Шипинці внаслідок зіткнення автівки «Mercedes-Benz» з вантажівкою, травмувався водій легковика. Інша дорожньо-транспортна пригода трапилася в місті Кіцмань – постраждав мотоцикліст. За цими фактами правоохоронці розпочали кримінальні провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Співробітники відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції попередньо встановили, що 20 травня, рухаючись по автодорозі сполучення «Снятин-Чернівці» в селі Шипинці, 33-річний водій автомобіля «КАМАЗ», виконуючи поворот ліворуч допустив зіткнення з авто «Mercedes-Benz Sprinter», під керуванням 41-річного чернівчанина. Надалі водій вантажівки здійснив екстрене гальмування та зіткнувся з автівкою «Mercedes-Benz», який рухався в попутному напрямку.

впродовж вихідних у чернівецькому районі поліцейські задокументували дві дтп з потерпілими

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 22-річний житель села Кальнівці отримав численні тілесні ушкодження. Потерпілого медики госпіталізували до лікарні.

Інша автопригода трапилася ввечері 21 травня в місті Кіцмань. На місці події співробітники поліції попередньо встановили, що 39-річний водій мотоцикла «TEKKEN 250» допустив зіткнення з автомобілем «Mercedes-Benz», під керуванням 20-річного місцевого жителя.

впродовж вихідних у чернівецькому районі поліцейські задокументували дві дтп з потерпілими

В результаті вказаної ДТП травмувався мотоцикліст. Чоловіка з травмою ноги госпіталізували до медичної установи.

впродовж вихідних у чернівецькому районі поліцейські задокументували дві дтп з потерпілими

За фактами аварій слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар