До падіння авіації РФ у Брянській області причетна російська ППО — Ігнат

У Повітряних силах ЗСУ заявили, що до падіння російських літаків та вертольотів у Брянській області причетна протиповітряна оборона росіян.

Про це заявив спікер Повітряних сил Юрій Ігнат в етері телемарафону.

“Виходить так. Чорний день авіації, вони це визнали, вже навіть є аналіз, хто винуватий, кого вони збираються за це звільняти, карати за цей бардак, який відбувається. Приємно читати такі новини від ворога”, — відповів Ігнат на припущення про те, що причиною падіння авіації РФ могла бути російська ППО.

Він зазначив, що ударна група із вертольотів та літаків, які впали у Брянській області, летіла здійснювати чергову атаку керованими авіабомбами на українські населені пункти на півночі.

Ігнат додав, що може йтися про падіння навіть п’яти, а не чотирьох повітряних суден рф.

“Там вже мова про третій гелікоптер іде, тому п’ять загалом, мабуть. Власне, нарвалися на якісь неприємності. Хотіли бомбити наших мирних людей, наші мирні регіони”, — сказав речник Повітряних сил.

У суботу, 13 травня, у Брянській області рф майже одночасно впали російські військові вертольоти Мі-8 та винищувачі Су-34 і Су-35, їх екіпажі загинули.

Про це писали російські державні ЗМІ та викладали відео у соцмережі очевидці, але офіційно російська влада не коментувала інциденти і кількість втрачених літальних апаратів.

Реклама

Залишити коментар