У Чернівцях поліціянти встановлюють обставини наїзду на малолітнього пішохода

13 травня, внаслідок наїзду автомобіля «Mercedes» травмувався 6-річний хлопець. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги. Наразі правоохоронці проводять слідчі дії для встановлення всіх обставин ДТП.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по вулиці Воробкевича надійшло до поліції близько 13:40. Для з’ясування обставин автопригоди на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції. Поліціянти попередньо встановили, що 66-річний водій автомобіля  «Mercedes» допустив наїзд на 6-річного місцевого жителя, який раптово вибіг на проїжджу частину дороги.

слідчі поліцї встановлюють обставини наїзду на малолітнього хлопця-пішохода у чернівцях

У результаті ДТП малолітній хлопець отримав травми. Лікарі госпіталізували потерпілого до медичної установи для надання необхідної допомоги.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар