У Чернівцях поліціянти повідомили про підозру у викрадені маршрутного таксі

У Чернівцях поліцейські оперативно встановили та затримали місцевого жителя, який незаконно заволодів транспортним засобом. Наразі правоохоронці повідомили порушнику про підозру у вчиненні злочину. За такі дії йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

9 травня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік перебуваючи на майданчику автостоянки по вулиці Садовій у Чернівцях, незаконно заволодів транспортним засобом «ПАЗ» і поїхав у невідомому напрямку.

Для з’ясування обставин злочину та розшуку викраденого автомобіля на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції. Правоохоронці швидко встановили особу правопорушника, ним виявився 35-річний місцевий житель. 

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває. 

Реклама

Залишити коментар