На Буковині поліціянти вручили підозру у спробі дати хабар службовим особам

16 березня у місті Заставна буковинець намагаючись уникнути відповідальності за порушення Правил дорожнього руху та використання підробленого документа запропонував співробітникам поліції гроші. Правоохоронці задокументували протиправні дії водія. Наразі слідчі поліції повідомили порушнику про підозру у вчиненні злочину.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Патрулюючи територію обслуговування, співробітники Чернівецького районного управління поліції №3 (м. Заставна) зупинили за порушення Правил дорожнього руху автомобіль «Volkswagen Golf», під керуванням 54-річного жителя села Василів.

Під час перевірки документів поліцейські виявили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу має явні ознаки підробки. Правоохоронці попередили водія про вилучення документу і направлення його на проведення експертиз Чернівецького науково-дослідницького експертно-криміналістичного центру МВС.

У цей час 54-річний кермувальник усвідомлюючи, що йому загрожує відповідальність за вчинені правопорушення запропонував поліцейським гроші. Правоохоронці попередили його про неприпустимість таких дій та викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Її співробітники зафіксували протиправні дії порушника, який поклав 200 доларів США до службового автомобіля поліцейських.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Заставнівського відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили буковинцю про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Крім цього, чоловіка притягнуть до відповідальності за використання підробленого документа.

Реклама

Залишити коментар