Чиновник ратуші вступив у полеміку з порнозіркою

Якість чернівецьких доріг об’єднала чиновника ратуші і актрису дорослого кіно.

Перший заступник начальника департаменту інфраструктури та благоустрою Григорій Прохоренко на своїй сторінці у Фейсбук відреагував на скарги порнозірки Джозефіни Джексон, щодо якості Чернівецьких доріг.

Вчора відома порноактриса з Львівщини, розповідаючи про відвідини Чернівців, поскаржилася на криві дороги, написав molbuk.ua

Чиновник створив допис, у якому відповів акторці – якщо їй не подобаються дороги у Чернівцях, хай сама долучається до ремонту.

“Це гарна можливість себе реалізувати поза знімальними майданчиками, адже кар’єра акторки не вічна, як і криві дороги в Чернівцях.
А зараз без жартів. Маєте бажання долучитися до творення “прямих” доріг міста? Тоді пишіть мені в особисті – детальніше розповім про ЗП, права та обов’язки,” – написав Прохоренко.

Чиновник міської ради оприлюднив свій допис у робочий час, о 9.40. Як пояснили у коментарях представники прес-служби мерії, у такий спосіб перший заступник начальника департаменту інфраструктури та благоустрою привернув увагу до наявної у його підрозділі вакансії

Реклама

  • Ха-ха. Треба побільше порнозірок запрошувати щоб наші дороги оцінювали. А то наша влада критику чернівчан ігнорує, а на порноактрис зразу реагує, напевне в їхньому колі відома особа)

Залишити коментар