росія не має жодного потенціалу для масштабного наступу — Буданов

росія не має жодного потенціалу для масштабного наступу і намагається накопичити певний запас ракет, аби зірвати український контрнаступ.

Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов у інтерв’ю YahooNews, повідомляє пресслужба ГУР.

“Станом на зараз росія не має ані військового, ані економічного, ані політичного потенціалу для здійснення спроби масштабного наступу будь-де в Україні”, — заявив керівник української воєнної розвідки.

При цьому, за його словами, держава-агресор досі здатна проводити серйозні оборонні операції, і це проблема, з якою Україні доведеться стикнутись.

Буданов також зауважив, що рф намагається накопичити певний запас ракет, аби зірвати український контрнаступ.

“Однак правда полягає в тому, що росіяни звели свої ракетні запаси майже нанівець”, — зазначив начальник воєнної розвідки.

Водночас Буданов визнав ефективність діяльності рф інформаційному просторі. За його словами, навіть уявну ракетну атаку на кремль у рф показуватимуть як “перемогу”, стверджуючи, мовляв, у такий спосіб запобігли найбільшій катастрофі в історії людства.

“Звучить як жарт, але росіяни сприймають такі дурниці”, — пояснив генерал-майор Буданов.

Реклама

Залишити коментар