На Буковині трапились дві ДТП: в одній загинув водій

У Шипинцях внаслідок зіткнення двох автомобілів, травми не сумісні з життям отримав 67-річний місцевий житель. Інша дорожньо-транспортна пригода трапилася в Сторожинці – постраждав мотоцикліст. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Повідомлення про ДТП в селі Шипинці Чернівецького району надійшло до поліції 6 травня о 23:15. Для встановлення обставин аварії на місці події працювали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції. Поліціянти попередньо з’ясували, що 67-річний водій автомобіля «ВАЗ-2101» допустив зіткнення з автівкою «Renault», під керуванням 22-річного чернівчанина. Від отриманих травм внаслідок аварії, старший з водіїв загинув на місці події.

за минулу добу на буковині поліцейські задокументували дві дтп, одна з них - зі смертельним наслідком

Цього ж вечора у місті Сторожинець трапилася ще одна автопригода. На місці події співробітники поліції відділення поліції № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького РУП попередньо встановили, що 56-річний водій автомобіля «Opel» зіткнувся із мотоциклом «Yamaha», під керуванням 37-річного місцевого жителя.

за минулу добу на буковині поліцейські задокументували дві дтп, одна з них - зі смертельним наслідком

В результаті вказаної дорожньо-транспортної пригоди травмувався мотоцикліст. Чоловіка із тілесними ушкодженнями госпіталізували до медичної установи.

за минулу добу на буковині поліцейські задокументували дві дтп, одна з них - зі смертельним наслідком

За фактами аварій слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар