Ракетним ударом по Умані пошкоджені близько 10 багатоквартирних будинків – Зеленський

В Умані Черкаської області внаслідок російського ракетного удару зранку 28 квітня пошкоджено близько 10 багатоквартирних будинків, в одному з них знищено цілий під’їзд.

Про це у Телеграмі заявив Президент Володимир Зеленський.

За його словами, “цієї ночі ворог знову атакував Україну ракетами та БПЛА. Мішені терористів – мирні люди та об’єкти. Унаслідок ракетного удару по Умані пошкоджено близько 10 багатоквартирних будинки. В одному з них знищено цілий під’їзд. Під завалами залишаються люди. На жаль, є постраждалі та загиблі, серед них дитина”.

Як підкреслив Зеленський, у Дніпрі обстріл терористів забрав життя дитини.

“Мої співчуття всім, хто втратив своїх рідних і близьких через російський терор. Дякую нашим Повітряним силам, нашим зенітникам, усім, хто допомагає долати наслідки ворожих атак, усім, хто захищає наших людей”, – зауважив Президент.

Він наголосив, що “цей російський терор має отримати справедливу відповідь від України та світу. І отримає. Кожна така атака, кожне зло проти нашої країни і людей наближає державу-терориста лише до провалу й покарання, а не навпаки, як вони думають. Ми не забудемо жоден злочин, не дамо жодному окупанту уникнути відповідальності”.

Реклама

Залишити коментар