Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача

Президент Володимир Зеленський 25 квітня провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. Обговорили ситуацію на фронті, міжнародну допомогу та комплектування нових бригад.

Про це Зеленський розповів у Telegram.

За словами президента, на засіданні актуалізували інформацію щодо ситуації на полі бою, зокрема на найскладніших напрямках. Командувачі оперативно-стратегічних угруповань військ «Хортиця», «Таврія», «Одеса», «Північ» доповіли про перебіг бойових дій на ділянках фронту.

“Кожен із напрямків оборони України є важливим. Не маємо права, щоб Україна мала слабкі місця”, — наголосив Зеленський за результатами Ставки.

Також учасники засідання підбили підсумки та розглянули результати чергової зустрічі у форматі «Рамштайн».

“Україна та її сили оборони безупинно стають сильнішими. Але маємо прискорювати темпи постачання зброї, адже кожен день затримки — це життя наших бійців”, — відзначив президент.

Ще на Ставці обговорили комплектування новостворених бригад особовим складом і технікою. Зеленський підкреслив, що бійці мають бути забезпечені всім необхідним «задля найякіснішого виконання завдань командування з наближення нашої перемоги».

Реклама

Залишити коментар