Помер директор протитуберкульозного диспансеру Іван Гавриш

Про це повідомляє Департамент охорони здоров’я Чернівецької обласної військової адміністрації.

Іван Іванович Гавриш народився 25 червня 1961 року у селі Рідківці Новоселицького району Чернівецької області.

Після закінчення Чернівецького медичного інституту з серпня 1984 року по грудень 1984 р. він проходив інтернатуру за спеціальністю «Фтизіатрія» на базі Рівненського міського протитуберкульозного диспансеру, а з січня 1985 р. по червень 1985 р. – на базі Чернівецького обласного протитуберкульозного диспансеру. У 1985-1988 рр. працював головним лікарем Володимирецької тублікарні Рівненської області, а з вересня 1988 р. по 2007 рік – працює у Чернівецькому обласному клінічному протитуберкульозному диспансері.

З лютого 2007 року призначений на посаду в. о. заступника генерального директора СТМО «Фтизіатрія» з лікувальної роботи, з 2013 року виконував обов’язки генерального директора СТМО «Фтизіатрія», головного лікаря облтубдиспансеру, а у 2016 р. призначений генеральним директором СТМО «Фтизіатрія», головним лікарем обласного клінічного протитуберкульозного диспансеру.

І. І. Гавриш мав вищу кваліфікаційну категорію зі спеціальності «Організація та управління охроною здоров’я», був експертом ДОЗ зі спеціальності «Фтизіатрія», удостоєний премії ім. В. Залозецького, Б. Радзіховського та нагороджений Почесною грамотою Міністерства охорони здоров’я України.

Чуйний та вимогливий (у першу чергу – до себе) Іван Іванович Гавриш мав високий авторитет серед підлеглих і колег, був прекрасним фахівцем фтизіатрії та людиною з великої літери.

Колектив ДОЗ і медики області щиро сумують за непоправної втратою, висловлюють співчуття рідним і близьким покійного.
Вічна пам’ять!

Реклама

Залишити коментар