На Буковині поліціянти задокументували ДТП з потерпілими

17 квітня, до поліції надійшло повідомлення про ДТП в селі Тарашани, в якій травмувався водій автомобіля «Infiniti». Відразу на місце події виїхали співробітники відділення № 4 (м. Герца) Чернівецького районного управління поліції.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Попередньо, поліціянти встановили, що 22-річний житель міста Кам’янець-Подільський, керуючи автомобілем «Infiniti» не впорався з керуванням та допустив наїзд на бетонну споруду.

буковинські поліцейські задокументували дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим у чернівецькому районі

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій отримав перелом ноги. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівці.

буковинські поліцейські задокументували дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим у чернівецькому районі

Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Правоохоронці закликають учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися Правил безпеки на дорозі. Кермувальникам радимо обмежити швидкість руху, дотримуватися безпечної дистанції, уникати різкого гальмування та ризикованих маневрів.

Реклама

Залишити коментар