Завдав два ножових удари: у Чернівцях затримали зловмисника

Зловмисник завдав два ножових поранення 42-річному жителю обласного центру. За даним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Порушнику за скоєне загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Сьогодні, 16 квітня, до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Авангардній у Чернівцях лежить чоловік, ймовірно з ножовим пораненням.

Прибувши за вказаною адресою, слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції встановила, що на одній із вулиць обласного центру між двома чоловіками, які перебували в стані алкогольного сп’яніння, виникла словесна суперечка. Під час конфлікту 43-річний чернівчанин наніс два удари ножем в живіт та грудну клітку 42-річному місцевому жителю. Після скоєного злочину порушник втік з місця події.

Медики госпіталізували потерпілого до лікарні швидкої медичної допомоги, де діагностували у нього проникаюче ножове поранення. 

Поліціянти протягом години знайшли зловмисника та затримали його в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. 

Речовий доказ правоохоронці вилучили та направили до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення необхідних експертиз.

у чернівцях поліцейські оперативно встановили та затримали чоловіка, який наніс ножові поранення буковинцю

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні злочину та обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар