У Міноборони розповіли про забезпечення бійців ЗСУ літньою формою

Міністерство оборони працює над забезпеченням військовослужбовців Збройних сил України літньою формою. У відомстві кажуть, що процес відбувається планово.

Про це повідомив Military Media Center, допис поширила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Там вказують, що Міноборони залучає до співпраці вітчизняних постачальників одягу, щоб забезпечити військовослужбовців літньою формою одягу високої якості.

Процес укладення договорів відбувається повноцінно та планово. Водночас це непростий і тривалий процес, який має низку нюансів, уточнили в Міноборони.

Тому, мовляв, окремі предмети речового майна літньої номенклатури можуть надходити від Сил логістики до речових складів із затримкою.

“Питання в безпечному транспортуванні. Але всі елементи комплекту надійдуть. Потреби військових не ігноруються”, — пише Military Media Center.

Станом на 10 квітня потреба у літніх польових костюмах на речових складах забезпечена вже на 76%. Ще 244 тисячі комплектів перебувають на Обʼєднаних центрах забезпечення і ще 280,9 тисячі комплектів надійдуть від промисловості до кінця квітня.

Загальна забезпеченість виконана на 100%, навіть формується резерв. Втім, треба завжди враховувати питання розподілу та логістики у військах, зазначили там.

“Речові склади Збройних сил України мають достатньо запасів літньої форми, критична потреба відсутня. Водночас система речового забезпечення військовослужбовців постійно вдосконалюється, ми працюємо над цим”, — зазначили там.

Реклама

Залишити коментар