У Чернівцях поліціянти затримали підозрюваного у розповсюдженні наркотиків

Протиправну діяльність 20-річного чернівчанина задокументували ювенальні поліціянти Чернівецького райуправління поліції. Наразі слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру та звернулися до суду з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

13 квітня працівники Чернівецького районного управління поліції викрили 20-річного жителя обласного центру, який займався розповсюдженням наркотичних засобів на території регіону.

Під час проведення необхідних поліцейських заходів правоохоронці виявили та вилучили у чоловіка 52 зіп-пакетів із наркотичними засобами. Все вилучене працівники поліції направили на експертизу до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Поліціянти затримали порушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

За результатами дослідження вилучена речовина у своєму складі містить особливо небезпечну психотропну речовину PVP, обіг якої заборонено.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За вчинене фігуранту загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар