На Буковині рецидивіст викрав з магазину товарів на майже 12 тисяч

Слідчі поліції зібрали достатню кількість доказів протиправної діяльності раніше судимого 39-річного жителя Чернівців, який таємно викрав продукти харчування, косметичні засоби та гарнітури для смартфонів на загальну суму майже 12 тисяч гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Впродовж грудня минулого року та січня поточного року до поліції звернулися семеро заявників із повідомленнями про незаконне заволодіння їхнім майном. Як розповіли потерпілі правоохоронцям, схема правопорушень була однакова. Невідома особа викрадала з приміщень магазинів продукти харчування, косметичні засоби, інструменти для догляду, парфумерію та гарнітуру для мобільних телефонів. Загальна сума завданих збитків буковинцям складає майже 12 тисяч гривень.

У результаті проведених поліцейських заходів співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили особу порушника. Ним виявився неодноразово судимий за вчинення майнових злочинів 39-річний місцевий житель.

Слідчі поліції зібрали достатньо доказів протиправної діяльності чоловіка та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Чернівчанину інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Реклама

Залишити коментар