Просили гроші на “допомогу” для онуки: шахраї видурили в буковинки велику суму

Учора 9 квітня на спецлінію 102 надійшло повідомлення від чернівчанки про вчинення відносно неї шахрайських дій. Скориставшись довірливістю жінки, шахраї виманили у неї 5000 доларів США, 3000 євро та 10 тисяч гривень. За вказаним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Повідомлення про шахрайство надійшло до поліції від 75-річної місцевої жительки. Заявниця розповіла поліцейським, що їй зателефонував невідомий та повідомив, що її онука потрапила у ДТП. Зловмисник попросив допомогу на лікування потерпілої в аварії. Пенсіонерка погодилася надати необхідну суму коштів. Після цього до помешкання потерпілої прийшла незнайома жінка, яка представилась медсестрою. Буковинка передала їй 5000 доларів США, 3000 євро та 10 тисяч гривень.

Відомості про вказаний факт співробітники Чернівецького райуправління поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар