Коротке замкнення спричинило пожежу: на Буковині горів житловий будинок

На Буковині рятувальники двічі гасили пожежі у господарських будівлях. Про це повідомляє ГУ ДСНС у Чернівецькій області.

7 квітня у Чернівцях на вул. Гетьмана Дорошенка трапилася пожежа в двох господарських будівлях. За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі стала необережність під час паління.

Оскільки будівлі були дерев’яними, а всередині зберігались дрова, вогонь поширився спорудами і охопив площу 100 кв.м. Пожежу ліквідували рятувальники 3 державної пожежно-рятувальної частини. Вогонь знищив дрова, одну господарську будівлю та пошкодив іншу.

8 квітня у селі Зруб-Комарівці Сторожинецької територіальної громади Чернівецького району виникла пожежа в житловому будинку, зблокованому з господарською будівлею. За попередніми висновками фахівців, до загорання призвело коротке замкнення електромережі, котре сталося в будинку.

По спільному даху вогонь швидко поширився на господарську будівлю, площа пожежі склала 150 кв.м. Отримавши повідомлення від очевидців, на місце події виїхали черговий караул 12 державної пожежно-рятувальної частини та місцеві пожежно-рятувальні підрозділи сіл Комарівці, Стара Жадова, Давидівка. Вогнеборці ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали на момент прибуття. Внаслідок пожежі згоріли покрівля та перекриття зблокованої споруди, господарські речі, дрова.

Реклама

Залишити коментар