Відповідальність за ліквідацію татарського взяла на себе “Національна республіканська армія”

Відповідальність за організацію вбивства пропагандиста владлєна татарського взяла на себе “Національна республіканська армія”. Раніше їй приписували вбивство дар’ї дуґіної.

Про це інформують “Медуза”, телеграм-канал “Роспартизан” і колишній депутат Держдуми Ілля Пономарьов, який живе в Україні та є одним з представників даної організації в Україні.

“Ми організували та здійснили акцію 2 квітня 2023 року проти групи Z-активістів і особисто проти відомого палія і пропагандиста війни, військового злочинця максима фоміна, відомого як владлєн татарській. Ця акція підготовлена і здійснена нами автономно, і ми не маємо зв’язку і не отримували допомоги ні від яких іноземних структур і тим більше спецслужб”.

Там підкреслили, що акція не була спрямована проти мирних громадян, а “всі постраждалі входять до числа активних прихильників війни”.

Представники організації також закликали російських правозахисників надати допомогу Дар’ї Треповій, заарештованій у цій справі, та “іншим невинним людям”.

У серпні 2022 року Ілля Пономарьов повідомляв, що за вбивством доньки алєксандра дуґіна дар’ї теж стоїть “Національна республіканська армія”.

До його заяви згадок про цю організацію в інтернеті не було.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар