На Буковині за спробу порушення кордону затримали 12 військовозобов’язаних громадян

Впродовж вихідних прикордонники Чернівецького загону затримали 12 громадян, які намагалися незаконно потрапити до Молдови й Румунії. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Минулої ночі військовослужбовці оперативних підрозділів Чернівецького загону спільно з прикордонним нарядом відділу «Сокиряни», на одному з контрольних постів Дністровського району Чернівецької області, зупинили для перевірки автомобіль марки «Фольксваген». У салоні авто перебувало четверо громадян України призовного віку. Чоловіки, мешканці Житомирської, Харківської та Чернівецької областей, зізнались про намір незаконно перетнути українсько-молдовський кордон.

Окрім цього, у минулі вихідні, охоронці кордону відділів прикордонної служби «Порубне», «Фальків» та «Селятин» у п’ятьох випадках затримали ще 8 військовозобов’язаних, які в незаконний спосіб намагалися перетнути кордон з Румунією. Порушниками кордону виявилися мешканці Вінницької й Чернівецької областей. Усіх чоловіків було доставлено до прикордонних підрозділів для складання матеріалів та притягнення до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар