Хотів придбати автівку: шахраї ошукали буковинця на майже пів мільйона гривень

До Вижницького районного відділу поліції звернувся 40-річний житель обласного центру із заявою про вчинення щодо нього шахрайства. Чоловік став жертвою невідомої особи, якій перерахував гроші за авто, проте товару так і не отримав. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

Зі слів заявника, оголошення про продаж транспортного засобу він побачив в одній з соціальних мереж. Обов’язковою умовою покупки була передоплата. Чернівчанин перерахував 419 600 гривень декількома платежами на рахунок шахрая, після чого зв’язок з псевдопродавцем обірвався. Тоді чоловік зрозумів, що потрапив у шахрайську пастку та звернувся до поліцейських.

Поліція Буковини застерігає жителів краю від подібних афер та рекомендує не перераховувати гроші за товар наперед. Купуючи в Інтернет мережі, намагайтеся дізнатися якомога більше інформації про продавця. Шукайте відгуки інших клієнтів про нього, уважно перевіряйте банківські реквізити.

Якщо є можливість, зустріньтеся з продавцем особисто. Здійснюйте оплату лише після отримання товару, його огляду та перевірки.

Реклама

Залишити коментар