Пожежі на відкритій території: протягом доби вогнеборці ліквідували 5 займань

Найчастіше пожежно-рятувальним підрозділам області минулої доби доводилось виїжджати на ліквідацію пожеж на відкритій території. Суха трава та сміття горіли 4 рази: двічі – у обласному центрі та ще два рази – у Чернівецькому районі. Про це повідомляє головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Так, у місті Чернівці на вул. Рівненській сталося загоряння сухої трави та чагарників на відкритій території. Вогонь охопив площу 2 га. Вогнеборці ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент прибуття. Полум’я знищило суху траву. Причина пожежі встановлюється. 

На вул. Руській у місті Чернівці загорілося сміття на відкритій території неподалік багатоповерхівки. За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі стала необережність під час паління. Вогнеборці ліквідували пожежу, попередивши перекидання вогню на будинок. Внаслідок пожежі згоріло сміття. 

Інші пожежі на відкритій території ліквідували у Чернівецькому районі. 

Окрім цього, в місті Чернівці на вул. Привокзальній рятувальники ліквідували пожежу в легковому автомобілі ВАЗ 2109, котрий був припаркований на території приватного домогосподарства. Під час ліквідації пожежі рятувальники врятували від вогню поруч припарковане авто та розташований неподалік житловий будинок. Попередня причина пожежі – несправність електричної системи автомобіля. 

Реклама

Залишити коментар