За 6 тисяч доларів мав намір переправити через кордон “ухилянтів”: буковинцю повідомили про підозру

У Чернівецькому районі правоохоронці викрили 54-річного порушника, який за 6000 доларів намагався посприяти у перетині державного кордону двом чоловікам призовного віку. Поліцейські затримали порушника та наразі повідомили йому про підозру. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Уранці 26 березня працівники відділення поліції №1 (м. Сторожинець) спільно з прикордонниками викрили жителя села Нижні Станівці у вчиненні протиправних дій. Буковинець підшукав двох чоловіків та намагався допомогти їм перетнути державний кордон України за межами пункту пропуску на власному автомобілі. За свої “послуги” чоловік отримав 3000 доларів США за одного ухилянта.

Поліцейські затримали правопорушника між селами Нижні Станівці і Турятка неподалік розмежування державного кордону України з Республікою Румунія. Фігуранту повідомили про підозру.

Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці перевіряють інформацію щодо причетності затриманого до вчинення аналогічних злочинів на Буковині.

Нагадаємо: згідно із постановою Кабінету Міністрів України “Про Правила перетинання державного кордону громадянами України”, на період дії воєнного стану обмежується виїзд за межі країни чоловікам від 18 до 60 років.

Реклама

Залишити коментар