Незаконно перевозили деревину: правоохоронці викрили двох водіїв

24 березня правоохоронці викрили двох водіїв, які перевозили деревину хвойних порід без відповідних документів та бирок електронного обліку. Наразі слідчі поліції за цим фактом проводять досудове розслідування. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Пізно ввечері 24 березня в селі Розтоки співробітники поліції виявили двох водіїв автомобілів “КАМАЗ” і “УРАЛ”, які перевозили лісодеревину без маркувальних бирок та не мали жодних документів на вантаж.

Поліцейські встановили, що 67-річний та 54-річний, місцеві жителі на вантажівках перевозили колоди лісодеревини, в кількості майже 40 метрів кубічних, без відповідних дозвільних документів.

Слідчі поліції за вказаним фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці здійснили огляд вантажівок та зробили заміри деревини для встановлення суми завданих збитків. А також звернулися до суду з клопотанням про накладення арешту на транспортні засоби та вантаж. Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар