Спалюючи сміття ледь не згоріли два житлові будинки: вогнеборці ліквідували 8 пожеж

23 березня у селі Великий Кучурів Великокучурівської територіальної громади Чернівецького району горіла суха трава на відкритій території. Про це повідомляє головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем місцевої мешканки. Спалюючи сміття, жінка розвела багаття неподалік сухої трави, полум’я перекинулося на рослинність, швидко поширилося і охопило площу 1 га. Існувала загроза перекидання вогню на два сусідні житлові будинки. На виклик прибули вогнеборці з міста Чернівці та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Великий Кучурів. Вони ліквідували пожежу та запобігли перекиданню вогню на будинки. Внаслідок пожежі знищено суху траву та сміття. 

Ще 4 пожежі сухої трави на відкритій території вогнеборці ліквідували у Чернівецькому, Вижницькому районах та обласному центрі. 

Також минулої доби сталися дві пожежі у житловому секторі, один раз вогнеборці виїжджали на ліквідацію загоряння електроопори.

Реклама

Залишити коментар