На Буковині відновили капітальний ремонт КПП “Красноїльськ – Вікову де Сус”: що відомо

На ділянці від селища Красноїльськ до пункту пропуску працює дорожня техніка. Продовжують капітальний ремонт прикордонного автошляху Т-26-08 Сторожинець – КПП “Красноїльськ”, який є важливою частиною логістики. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області.

Дорожні бригади наразі виконують комплекс робіт з влаштування системи водовідведення, тротуарів та бар’єрного металевого огородження.

“З початком повномасштабної війни трафік у напрямку до ЄС суттєво зріс. Щоб розвантажити міжнародну трасу М-19 та створити ще один альтернативний маршрут до кордону з Румунією, було вирішено відремонтувати дорогу Т-26-08 Сторожинець – КПП “Красноїльськ”. У 2022 році стартував капітальний ремонт на 7 кілометрах автошляху. Ми забезпечили проїзд – влаштували міцне цементобетонне покриття, але усі роботи не завершили. І тепер ми відновлюємо ремонтно-будівельний сезон на цьому об’єкті”, – зауважив начальник Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області Ігор Гах.

Проїзд дорогою Т-26-08 Сторожинець – КПП “Красноїльськ” – забезпечено. Торік було розширено проїзну частину до 7 метрів, повністю замінено перезволожений ґрунт, укріплено земляне полотно, влаштовано цементобетонне покриття та частково виконані роботи з організації безпеки дорожнього руху. 

Реклама

Залишити коментар