ДТП у Чернівцях: водій автомобіля збив 51-річну мешканку обласного центру

22 березня в обласному центрі внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувалася місцева жителька. За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Учора вранці до поліції надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Ольги Гузар. Прибувши на місце події, співробітники Чернівецького районного управління поліції попередньо встановили, що 69-річний водій автомобіля “Volkswagen Transporter”, допустив наїзд на 51-річну жінку, поза межами пішохідного переходу.

Потерпілу із тілесними ушкодженнями медики доставили до лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівці.

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліція Буковини закликає громадян неухильно дотримуватися Правил безпеки дорожнього руху. Водіям рекомендуємо дотримуватись обмежень швидкісного режиму у межах населених пунктів, особливо при під’їзді до пішохідних переходів. В той час звертаємо увагу пішоходів: переконайтесь у безпечності переходу через проїжджі частини дороги і не забудьте виділяти себе флікерами в темний час доби та при поганій видимості.

Реклама

Залишити коментар