Отримав 27 тисяч гривень, а товар не надіслав: буковинцю загрожує до трьох років позбавлення волі

На Буковині слідчі поліції скерували до суду обвинувальний акт відносно шахрая. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Чернівецькій області.

33-річний житель Чернівців, раніше засуджений за вчинення майнового злочину, незаконно заволодів коштами буковинця у результаті шахрайської схеми.  Правоохоронці довели причетність чоловіка до скоєння протиправних дій та наразі завершили досудове розслідування проти нього. Порушнику загрожує до трьох років позбавлення волі.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили: представляючи інтереси підприємства, яке займається продажом електротехніки, чернівчанин отримав у клієнта переоплату за генератор. 27 тисяч гривень заявник перерахував не на рахунок компанії, а на особисту картку шахрая, та не отримав товар. 

Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції скерували обвинувальний акт для розгляду до суду. Чоловіку інкримінують вчинення злочину, передбаченого частиною 2 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар