Для контролю параметрів життєдіяльності крихітних пацієнтів: Чернівецький пологовий отримав нові прилади

Чотири монітори пацієнта загальною вартістю близько 15 тисяч євро отримав Чернівецький клінічний пологовий будинок №2. Про це повідомляє Чернівецька обласна рада. 
 
Це стало можливим завдяки співпраці обласної та міської рад з італійською гуманітарною організацією “Лікарі за права людини” (MEDU) в рамках проєкту “Охорона здоров’я та психосоціальна підтримка переселенців в Україні”. Ці прилади використовуватимуть у відділенні інтенсивної терапії новонароджених для постійного контролю параметрів життєдіяльності крихітних пацієнтів.
 
Під час зустрічі з представниками італійської делегації депутата обласної ради, заступника міського голови Юрія Лесюка, керівника Агенції регіонального розвитку Чернівецької області Олексія Грушка, керівництва пологового будинку йшла мова про подальші плани співпраці та реалізацію спільних проєктів.
 
Також в рамках італійського проєкту цього тижня Герцаївській міській раді було передано шість тонометрів, в тому числі один дитячий, які використовуватимуться у шелтерах та комунальних установах громади, як для обслуговування ВПО, так і місцевого населення.
Реклама

Залишити коментар