У Чернівцях на вулиці Шептицького 7 продовжили скандальне будівництво

Про це у Facebook повідомила депутатка Чернівецької міськради від фракції політичної партії”Пропозиція” Тетяна Шепелько.

Зокрема, міська рада розпорядилася укріпити стінки котловану, встановити огорожу на будівельному майданчику, а також повністю обмежити рух на ділянці від провулка Турецького до вулиці Шептицького на 10 днів.

Тетяна Шепелько опублікувала відповідне розпорядження за підписом заступника міського голови Євгенія Маховікова.

У тексті розпорядження йдеться про те, щоби “організувати проведення робіт із укріплення стінок котловану та встановлення огорожі на будівельному майданчику на ділянці дороги з заїзду на провулок Турецький, 17 до вулиці Шептицького з 10 по 20 березня включно, з повним обмеженням руху транспортних засобів за вказаною адресою”.

Також депутатка обурилася даній ситуації:

“Можливо, Офіс Генерального прокурора зацікавлять такі дії чиновника, який всупереч чинним приписам Міністерства культури та інформаційної політики України про заборону будь-яких видів робіт на Шептицького 7, видав 09.03. 2023 року розпорядження.
Незаконне розпорядження містечкового князька дозволяє проводити будівельні роботи нашому забудовнику на Шептицького 7. Може, Маховіков видасть розпорядження, яким визнає Шептицького 7 територією іншої держави? Якщо дозволяє собі плювати на закони України, то може вже плюнути і на Конституцію України. Боже, яка ганьба”, – написала Тетяна Шепелько.

Реклама

Залишити коментар