Впродовж лютого буковинські прикордонники затримали 137 ухилянтів

Впродовж місяця у контрольованих прикордонних районах Чернівецької та Івано-Франківської областей триватимуть оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою “Березень-2023”. Заходи проводитимуть для забезпечення надійної охорони державного кордону та недопущення незаконного перетину державного рубежу громадянами України призовного віку. Про це повідомляє пресслужба Чернівецького прикордонного загону.

Прикордонники спільно з представниками правоохоронних органів здійснюватимуть посилений контроль за дотриманням прикордонного режиму шляхом патрулювання у прикордонні та проводитимуть перевірку громадян і транспортних засобів на контрольних постах, що розміщено на автомобільних шляхах у межах контрольованих прикордонних районів.

Варто зазначити, що минулого місяця прикордонники Чернівецького загону припинили 77 випадків незаконного порушення кордону та затримали 137 громадян України призовного віку.

Керівництво прикордонного загону звертається до мешканців Буковини неухильно дотримуватися чинного законодавства України з прикордонних питань.

Реклама

Залишити коментар