Про оточення Бахмута наразі не йдеться – Данілов

Про оточення міста Бахмут Донецької області військами рф, хоча нинішня ситуація там і є складною, наразі не йдеться. 

Про це у телемарафоні “Єдині новини” поінформував секретар РНБО Олексій Данілов.

“На сьогодні те, що стосується оточення Бахмута (то про це – ред.) не йдеться. Але розуміємо, що ситуація непроста. Тому і приймається колективне рішення, що робити на тому чи іншому напрямку, у який спосіб посилювати цей напрямок, і ці питання проговорюються саме на Ставці Верховного Головнокомандувача”, – заявив він.

За словами очільника РНБО, зазначене питання в понеділок було на Ставці, і щонайменше 1,5 години було проговорення всіх існуючих нюансів.

Данілов наголосив, що Бахмут є українською землею, і “ми маємо її захищати”.

“Якби Бахмут не тримався – то майте на увазі, що у зовсім інших містах відбувалася б оборона нашої країни. І Бахмут, який дійсно став фортецею вже крайні чотири місяці – це важлива річ для оборони всієї нашої держави. Ми свідомі того, що там відбувається. Ще раз наголошую – для нас це дуже-дуже важливо”, – зазначив він.

За словами Данілова, якщо відповідні особи приймуть щодо цього питання те чи інше рішення, то суспільство обов’язково буде поінформовано.

“Ми не збираємося нічого приховувати. Ситуація на цьому напрямку – складна, але, як висловлюються наші військові, складна, але контрольована”, – запевнив секретар РНБО.

Реклама

Залишити коментар