На Буковині прикордонники виявили “липового” інваліда та багатодітного батька

Впродовж вихідних прикордонники Чернівецького загону виявили двох військовозобов’язаних, які використовували підробні документи з метою незаконного виїзду за кордон. Учора в пункті пропуску “Порубне” охоронці кордону відмовили у пропуску 33-річному мешканцю Чернігівської області.

Під час проходження паспортного контролю чоловік надав пенсійне посвідчення, у якому зазначено, що особа має 2-гу групу інвалідності з дитинства. Після проведення поглибленого дослідження документів, прикордонники виявили ряд ознак, що підтверджували підробку даного документу.

За аналогічних обставин, у пункті пропуску «Мамалига» прикордонники затримали «липового» багатодітного батька. Для підтвердження законності виїзду за кордон 27-річний мешканець Тернопільської області надав три свідоцтва про народження неповнолітніх дітей. Під час перевірки документів прикордонний наряд виявив, що один документ містить ознаки підробки.

Стосовно обох затриманих, прикордонники направили повідомлення представникам Національної поліції про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

Реклама

Залишити коментар