Вкрав сумку та втік з місця події: у Чернівцях судитимуть жителя Краматорська

У Чернівцях перед судом постане житель Краматорська, який у 18 січня цього року вкрав у буковинця сумку та втік з місця події. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 Співробітники Чернівецького районного управління поліції оперативно розшукали порушника. Під час досудового розслідування правоохоронці зібрали беззаперечні докази причетності чоловіка до злочину. За відкрите заволодіння чужим майном в умовах воєнного стану затриманому загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

В ході проведення досудового розслідування поліцейські встановили, що того дня 33-річний чоловік, перебуваючи на автовокзалі Чернівців вдарив ногою 66-річного буковинця та відібрав у нього сумку з грошима і особистими речами. Після чого втік з місця злочину у невідомому напрямку.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився уродженець міста Краматорськ.

Слідчі Чернівецького райуправління поліції завершили досудове розслідування та скерували матеріали провадження з обвинувальним актом відносно порушника до суду для розгляду. Чоловіку інкримінують вчинення злочину, передбаченого частиною 4 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

 

Реклама

Залишити коментар