“Яку плитку ставили в сніг?”: мер Клічук заперечує факти неякісної роботи підрядників

3 березня, на щомісячному звіті Чернівецький міський голова на запитання журналістки телеканалу ТВА щодо доцільності викладання плитки у снігопад відповів запитанням “яку плитку ставили в сніг?”.

Нагадаємо, що у листопаді 2022 року у Чернівцях тривали капітальні ремонти тротуарів одразу на кількох вулицях у центрі міста. Плитку на тротуарах перекладали і в дощ, і в сніг. Через негоду робочий день 21 листопада у підрядників був коротким. Однак знімальна група ТВА застала бригаду за роботою у снігопад, тож доказів маємо вдосталь.

Капітальний ремонт тротуарів на вулицях Котляревського, Міцкевича, Главки, Гакмана, Шиллера і Театральній площі планували завершити ще 20 листопада, проте через погіршення погодних умов дату закінчення робіт перенесли аж на 31 грудня. Своєю чергою у міській раді ігнорували запитання журналістів щодо доцільності проведення таких ремонтів під час негоди. Як бачимо, результати ігнорування на обличчя – мер міста зображує подив, почувши про те, що плитку переклали в сніг.

Реклама

Залишити коментар