Залишена без нагляду свічка спричинила пожежу: вогнеборці ліквідували займання

Увечері, 1 березня у місті Сторожинець Сторожинецької територіальної громади Чернівецького району трапилася пожежа в житловому будинку. За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем власниці, а саме запалена та залишена без нагляду свічка. Про це повідомляє ГУ ДСНС у Чернівецькій області. 

Полум’я від свічки поширилося на домашні речі та меблі, вогонь охопив площу 30 кв.м. Помітивши пожежу, господарі зателефонували на спецлінію 101. На місце події прибув черговий караул 12 державної пожежно-рятувальної частини та місцеві пожежно-рятувальні підрозділи сіл Нові Бросківці, Буденець. Вогнеборці ліквідували пожежу, врятувавши від знищення житловий будинок. Вогонь знищив меблі, електропобутову техніку та речі домашнього вжитку.

У селі Комарівці Сторожинецької територіальної громади Чернівецького району загорілася господарська будівля. Оскільки площа пожежі була невеликою, місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Комарівці ліквідував пожежу. Попередня причина пожежі – коротке замкнення електромережі.

Ще дві пожежі в господарських будівлях минулої доби рятувальники ліквідували у Чернівецькому та Вижницькому районах.

Реклама

Залишити коментар