Цими вихідними буковинські прикордонники затримали 9 ухилянтів

Упродовж вихідних прикордонники Чернівецького загону затримали 9-х громадян, які намагалися незаконно потрапити до Молдови й Румунії. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Минулої ночі співробітники оперативних підрозділів Чернівецького загону, спільно з прикордонним нарядом відділу “Сокиряни” зупинили для перевірки мікроавтобус марки “Мерседес” на одному з контрольних постів Дністровського району Чернівецької області. У салоні авто перебували троє громадян України призовного віку.
🔸Чоловіки не змогли пояснити прикордонникам мету свого перебування у контрольованому прикордонному районі, а згодом мешканці Донецької та Харківської областей зізнались про намір незаконно перетнути українсько-молдовський кордон.
🔸Окрім цього, в період вихідних, охоронці кордону відділів прикордонної служби “Кельменці”, “Мамалига” та “Селятин” у чотирьох випадках затримали ще 6-х військовозобов’язаних, які в незаконний спосіб намагалися перетнути державний рубіж. Порушниками кордону виявилися мешканці Київської, Дніпропетровської й Сумської областей.
❗️Усіх правопорушників було доставлено до прикордонних підрозділів для притягнення до відповідальності за ст.204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”.

Реклама

Залишити коментар