Пожежі на Буковині: упродовж вихідних рятувальники ліквідували 10 загорань

Упродовж вихідних рятувальники ліквідували 10 пожеж у місті Чернівці, Чернівецькому та Дністровському районах. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

24 лютого у селі Хряцька Герцаївської територіальної громади Чернівецького району сталася пожежа в житловому будинку. За попередніми висновками фахівців, причиною загорання стало коротке замкнення електромережі. Вогонь поширився по кімнатах та покрівлі, площа пожежі склала 80 кв.м. Вогнеборці ліквідували пожежу, врятувавши від знищення будинок. Внаслідок пожежі згоріли частково покриття та перекриття будинку, речі домашнього вжитку.

25 лютого в селі Іспас Вижницької територіальної громади Вижницького району загорівся вантажний автомобіль MAN. За попередніми висновками фахівців, до пожежі призвела несправність електричної системи автомобіля. На момент загорання вантажівка була припаркована, власник автомобіля помітив пожежу вже тоді, коли полум’я повністю охопило авто. Рятувальники ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент прибуття. Вогнем було знищено вантажний автомобіль.

Крім цього, упродовж вихідних було ліквідовано ще 8 пожеж. Найбільше з них – 6 пожеж – трапилося на відкритій території. Суха трава та сміття горіли у місті Чернівці, Чернівецькому та Дністровському районах. Також було ліквідовано пожежі в житловому секторі та автомобілі, які мали місце у Дністровському районі та обласному центрі.

Реклама

Залишити коментар