Прямували до Румунії: на Буковині затримали організатора схеми та трьох “ухилянтів”

На Буковині затримали організатора незаконного переправлення чоловіків через державний кордон та трьох “ухилянті”. Про це повідомляє Західне регіональне управління ДПС України.

56-річний громадянин України за грошову винагород організував переправлення трьох військовозобов’язаних чоловіків до Румунії.

На околиці населеного пункту Верхні Петрівці Чернівецького району правоохоронці зупинили автомобіль марки «Ауді», яким пересувались правопорушники під час переміщення до кордону. В ході обшуку транспортного засобу та місця проживання фігуранта правоохоронці вилучили грошові кошти отримані злочинним шляхом у сумі 9100 євро та 4000 доларів США, тепловізор, мобільні термінали, сімкарти, блокноти з чорновими записами.

Трьох правопорушників притягнули до відповідальності за ст.204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”.

Організатору незаконного переправлення осіб через державний кордон України загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 9 років. Слідчі дії тривають.

Реклама

Залишити коментар