Зберігав вдома канабіс: буковинцю загрожує до 5 років обмеження волі

Поліцейські виявили у жителя Вижницького району наркотичні засоби, які він зберігав без мети збуту. Відповідно до чинного законодавства за вчинення такого правопорушення чоловіку загрожує до 5 років обмеження волі.  Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

В рамках раніше відкритого кримінального провадження співробітники відділення №1 (смт Путила) Вижницького районного відділу поліції провели санкціонований обшук в домоволодінні жителя села Малий Дихтинець. У будинку 45-річного буковинця правоохоронці виявили подрібнену речовину зеленого кольору, зовні схожу на наркотичну, яку за його словами він зберігав для власного користування.

За результатами проведених експертиз вилучена речовина є наркотичним засобом – канабіс, обіг якого в Україні заборонено.

Під процесуальним керівництвом Вижницької окружної прокуратури дізнавачі поліції завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт відносно буковинця до суду. Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар