Зібрали 164 тисячі гривень на автомобіль для ЗСУ

Автомобіль для військових від Чернівецького торгово-економічного інституту. Працівники та студенти вишу зібрали 164 тисячі гривень, аби купити для наших захисників автівку. Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.

Про придбання та механізм передачі транспортного засобу говорили сьогодні під час зустрічі голова обласної ради Олексій Бойко із директором ЧТЕІ КНТЕУ доктором економічних наук, професором Анатолієм Вдовіченом.

Як розповів керівник закладу, викладачі та студенти з початку року провели низку благодійних заходів, аби назбирати потрібну суму. Це і майстеркласи, професійні тренінги, ярмарки та розпродажі. З початку повномасштабного вторгнення це не перша така допомога. Раніше вони закупили й передали прикордонникам генератори, пічки та теплий одяг. Олексій Бойко подякував колективу та студентам інституту за активну громадянську позицію.

«З початку повномасштабного вторгнення ви прихистили та допомогли сотням переселенців, а для наших захисників передали велику кількість виготовлених власноруч маскувальних сіток та костюмів, окопних свічок. Впевнений, що автомобіль, який ми доправимо найближчим часом на передову, неодмінно допоможе наблизити нашу перемогу» – зазначив Голова обласної ради.

Реклама

Залишити коментар