Інновації у Буковинському клінічному онкологічному центрі: заклад отримав пристрій віртуальної присутності лікаря

Пристрій віртуальної присутності лікаря біля пацієнта – робота TelaDoc Lite v.3 – отримав Буковинський клінічний онкологічний центр. Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.

Обладнання надійшло в рамках гуманітарної програми. Заклад уже зареєстрували у системі медичних консультацій Teladoc Health. Тож його фахівці можуть радитися із колегами з України та світу. Допомога при діагностиці та виборі тактики лікування важких випадків, онлайн-включення під час складних оперативних втручань, залучення профільних спеціалістів інших закладів для участі у міждисциплінарних онкологічних консиліумах – усе це відтепер доступне медикам центру.

“Маємо досвідчених спеціалістів, які можуть надати консультативну допомогу колегам із інших онкологічних закладів, а також через єдину телемедичну систему ми маємо змогу отримати пораду чи “другу думку” щодо наших пацієнтів від колег із онкологічних центрів України та світу”, – пояснив генеральний директор закладу Ігор Малишевський. Записатися на прийом у Буковинський клінічний онкологічний центр можна за телефоном: 044 33 44 770 (Call-центр).

Реклама

Залишити коментар