Допомога від міжнародних благодійників: Мамалигівська сільська ТГ отримала мініекскаватор

В рамках співпраці з Програмою DOBRE та реалізації Проєкту «Придбання спецтехніки для покращення утримання та ремонту доріг в межах компетенції Мамалигівської громади» Мамалигівська сільська територіальна громада отримала гусеничний мініекскаватор CASE CX37C. Про це повідомляє Чернівецька ОВА.

“Це перша співпраця у рамках програми. Мініекскаватор потрібен був для потреб громад: розчищення канав, особливо після повеней, доведення до ладу вулиць. Ми його передали нашому комунальному підприємству”, – розповів голова Мамалигівської сільської територіальної громади Аркадій Шова.  

У новому етапі співпраці з Програмою USAID DOBRE участь братимуть шість громад Буковини. Це Усть-Путильська, Хотинська, Великокучурівська, Вижницька, Глибоцька та Недобоївська. 

Враховуючи ситуацію в країні, Програма USAID DOBRE розпочинає з реалізації в громадах проєктів швидкого реагування на виклики, метою яких є допомогти подолати найактуальніші проблеми: від закупівлі генераторів для комунальних закладів до обладнання «пунктів незламності». 

Надалі громади-партнери, за підтримки Програми, зможуть реалізувати проєкти вдосконалення послуг, місцевого економічного розвитку та інші, а також долучитися до численних навчальних заходів, спрямованих на підвищення спроможності громад до розвитку та ефективного управління.

Реклама

Залишити коментар