Вкрав диск та шину до автомобіля: слідчі затримали підозрюваного

Слідчі поліції повідомили затриманому про підозру у скоєнні майнового злочину та звернулися до суду з клопотанням про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Повідомлення про крадіжку автозапчастин надійшло до поліції 9 лютого. 68-річний житель села Мамаївці розповів поліцейським, що невідома особа з магазину, який розташований на території міста Чернівці викрала диск та шину до автомобіля. Сума збитків завдана заявникові становить 3 тисячі гривень.

Під час проведення першочергових розшукових заходів співробітники Чернівецького районного управління поліції оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 40-річний чернівчанин. Правоохоронці затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. У зловмисника поліцейські вилучили викрадене майно.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили порушнику про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Наразі досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар