За тиждень буковинці обміняли майже 25 тисяч ламп розжарювання на енергоощадні

З 30 січня у відділеннях “Укрпошти” на Буковині можна обміняти 5 ламп розжарювання на таку ж кількість енергоощадних LED-ламп. За перший тиждень впровадження програми в обласному центрі буковинці обміняли близько 25 тисяч лампочок. Про це повідомляє Чернівецька ОВА з посиланням на  заступника директора Чернівецької дирекції УДППЗ “Укрпошта” з питань маркетингу та продажу послуг Василя Дубовінського. 

Обмін проводять у 236 відділеннях “Укрпошти” Чернівецької області. Для цього відділенням передали понад 450 тисяч LED-ламп.

“Наразі ще опрацьовуються заявки, які надійшли через за стосунок “Дія”. Їх є близько 20 тисяч», – сказав Василь Дубовінський.

Для обміну старих ламп потрібно зробити попереднє замовлення через застосунок “Дія”, або прийти до будь-якого відділення “Укрпошти”. 

Як подати заяву через “Дію”

У меню “Послуги” потрібно обрати послугу “Обмін лампочок”. Після цього необхідно вказати: контактний номер телефону, відділення “Укрпошти”, в якому хочете забрати лампочки, тип та кількість світлодіодних ламп, які бажаєте отримати.

Опісля підтвердження заяви лампи зберігатимуться у відділенні “Укрпошти” 5 днів. 

Щоб скористатися послугою потрібно: 

– бути повнолітнім;

– мати з собою паспорт та ідентифікаційний код; 

– принести 5 справних ламп розжарювання, які можна буде змінити на нові енергоощадні на вибір з цоколем Е27 та Е14.

Реклама

Залишити коментар